Geldropse Geluksklavers

Om onze doelen te kunnen bereiken, zijn we voortdurend bezig met het houden van acties om geld in te zamelen. Zo mochten wij in het verleden op de steun rekenen van diverse bedrijven en particulieren, iets waar we natuurlijk trots op zijn!

Om de continuïteit van onze projecten te waarborgen is het voor ons belangrijk om te kunnen rekenen op regelmatige financiële steun. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe Geldropse Geluksklavers.

We willen 35 bedrijven en particulieren vinden, die ons de komende drie jaar financieel ondersteunen met een bedrag van minimaal € 100,- per jaar. Met deze € 3.500,- per jaar kunnen we een school in Ghana voorzien van de benodigde basismaterialen.

Voordeel voor het bedrijf is de langdurige betrokkenheid bij een goed doel, wat goed is voor imago en maatschappelijke betrokkenheid. Aangezien wij wederzijdse betrokkenheid zeer belangrijk vinden, kan hier natuurlijk iets tegenover staan, bijvoorbeeld in de vorm van een presentatie bij uw bedrijf over onze werkzaamheden.

Indien u graag uitgebreidere informatie wenst te ontvangen of interesse heeft om lid te worden, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via
e-mail:

Onze Geldropse Geluksklavers:

20080911-LOGO KEMPEN O.Gklein

Geldropse Glascentrale

Kisters Beheer B.V.

Machine Care B.V.

NMOD

JSF

Turnaround Advocaten

Kinderopvang Eigenwijs

De Cyclus

Patricia van Mierlo
Patricia van Mierlo

WMS

Jetchair

Mien en Wim de Ruiter

Houben Industrial Support

Wim en Jeanne Koole

Frank en Sabrina Koole

Just Beauty and Care

Josette Dijkhuizen

Ton Derkx