Januari 2013

Op vrijdag 19 april organiseren wij voor de tweede maal een Benefietavond.
De gehele opbrengst van de avond komt ten goede aan onze projecten! ’t Groen Koffiehuis heeft wederom de wintertuin geheel belangeloos ter beschikking gesteld als lokatie voor deze avond.

’t Groenkoffiehuis

Natuurlijk is er weer een veiling, onder leiding van een enthousiaste veilingmeester, waarbij diverse diensten en produkten geveild worden; voor ieder wat wils! Denk bijvoorbeeld aan een dinerbon van ’t Groen Koffiehuis, tegoedbonnen voor de schoonheidsspecialist, een sportmassage en een hotstonemassage, een gesigneerd shirt van PSV, een schilderij gemaakt door een amateur kunstenares etcetera.

Er is een marktkraam waar Afrikaanse producten te koop zijn. Raad hoeveel knikkers er in de pot zitten en win een goed gevulde levensmiddelenmand, ter beschikking gesteld door een supermarkt uit Geldrop. Draai aan “het rad voor Ghana” en win mooie prijzen. Er is een optreden van de band ‘Mr. J.’
De Benefietavond start om 20.00 uur en wordt gehouden in de wintertuin van ’t Groen Koffiehuis, gelegen in het centrum van Geldrop.

Graag tot vrijdag 19 april! (entrée € 5)