Juni 2016 – 10-jarig bestaan GGvG!

Eerder waren we al ontzettend verheugd jullie te kunnen laten weten dat we dit jaar het 10-jarig bestaan van onze stichting mogen vieren! Met een super trots gevoel kijken we terug op al onze projecten van het afgelopen decennium waarbij we de afronding van ons grootste project ooit (naar verwachting eind 2016), de Fathullah Islamic School, als kers op onze feesttaart beschouwen!

Naast de voorbereidingen voor de Benefietavond van 12 november a.s. om dit heugelijke feit met jullie te kunnen vieren, zijn wij achter de schermen ook druk bezig met de bouw van onze nieuwe website. Om deze reden is de informatie op deze website niet altijd meer zo uitgebreid of up to date zoals gebruikelijk.

Wel laten we hieronder alvast graag zien hoe prachtig de 2 schoolgebouwen zijn geworden van de Fathullah Islamic School. Zodra het ons is gelukt voldoende geld in te zamelen voor de aanschaf van het meubilair en de schoolmaterialen, zal er natuurlijk een uitgebreid verslag incl. fotoreportage op onze nieuwe website verschijnen!